Curățăm și igienizăm la domiciliu canapele, saltele, mochete, fotolii, colțare, covoare

Curatare, igienizare canapele, saltele, ploiesti

Curatarea, spalarea si igienizarea se fac in profunzimea materialului, cu ajutorul tehnologiei injectie-extractie, a aspiratoarelor profesionale, cat si a detergentilor profesionali care nu lasa urme, sunt non-toxici, se usuca repede si actioneaza in profunzimea materialului. Ne deplasam in Ploiesti si in tot judetul Prahova.
Dupa curatare, tapiteria va arata ca noua, iar dupa 3-4 ore va fi uscata. Curatam pete din cele mai grele , astfel ca te vei odihni intr-un mediu curat si sanatos, fara mirosuri urate, murdarie, bacterii si acarieni. Se insista pe pete cu ajutorul bormasinii cu cap rotativ pentru o curatare cat mai bune. Petele sunt indepartate in proportie de 90%, acest procent depinzand de tipul petei si timpul scurs de la patare.

De ce să apelezi la noi

  • FARA DERANJ – curatarea canapelei, saltelei, mochetei se face la domiciliu, astfel ca nu vei fi nevoit sa te deplasezi cu ele.
  • PROFESIONIST – curatarea tapiteriei se face in profunzime cu aspirator si detergent profesional Karcher, cu uscare rapida, antialergenic, recomandat celor care au copii sau animale de companie.
  • IGIENIC – murdaria, bacteriile, acarienii din canapea sau saltea necuratate la timp iti pot afecta sanatatea.
  • http://www.sofino.ro/

Pentru programare suna sau trimite mesaj pe WhatsApp la 0742227274.

Previous Post
Newer Post
Sună-ne: 0742227274