Cum să îndepărtezi petele de pe canapele: Top 5 metode eficiente

 

Curatare profesionala canapele ploiesti
curatare profesionala cu detergent, injectie etractie, igienizare cu abur, ploiesti

Petele de pe canapele pot fi o provocare, dar există câteva metode eficiente pentru a le îndepărta. Iată Top 5 cele mai bune metode:

 1. Verifică eticheta: Înainte de a începe curățarea, verifică eticheta canapelei. Aceasta oferă informații despre simbolurile de curățare. Iată ce înseamnă aceste simboluri:
  • W: Poți curăța canapeaua folosind apă.
  • S: Nu folosi apă; utilizează un produs de curățare pe bază de solvent.
  • WS: Poți folosi atât apă, cât și soluții pe bază de solventi.
  • X: Folosește doar aspiratorul.
 2. Pete de vin roșu: Dacă ai vărsat vin roșu pe canapea, acționează imediat. Ai nevoie de:
  • 80 ml apă oxigenată
  • 50 ml detergent lichid de vase
  • Un burete și câteva carpe de microfibra Amestecă apa oxigenată cu detergentul și folosește un burete pentru a tampona pata. Nu freca petele, ci apasă ușor pentru a îndepărta culoarea roșie.
 3. Pete de alte lichide: Pentru pete de suc, cafea sau alte lichide, încearcă să ștergi imediat cu o cârpă curată și să tamponezi ușor. Evită frecarea agresivă.
 4. Pete de grăsime: Pentru pete de ulei sau grăsime, aplică puțină făină sau amidon de porumb pe pată. Lasă să acționeze câteva minute, apoi șterge cu o cârpă.
 5. Curățarea regulată: Pentru a preveni petele, aspiră canapeaua regulat și șterge petele proaspete imediat. Cu câteva produse de curățare la îndemână și puțină atenție, vei menține canapeaua curată și frumoasă! 🛋️🌟
 6. Trebuie să ții cont de faptulcă aceste metode funcționează doar dacă acționei imediat. Altfel este posibil ca aceste pete să intre în compoziția țesăturii și să nu mai poată fi curățată.

Sper că aceste sfaturi te vor ajuta să îți păstrezi canapeaua în stare impecabilă.

Previous Post
Sună-ne: 0742227274